Nieuwbouw projecten

Sorteren op: Prijs | Plaats | Datum
Kruiningen, Van Leeuwenhoeklaan 8 appartementen

Binnenkort in de verkoop: 8 luxe appartementen aan de Van Leeuwenhoeklaan te Kruiningen. De verkoop start begin januari 2018.

Prijzen vanaf € 195.000,- V.O.N.
Schrijf u nu alvast in!

Plaats Kruiningen
Bekijk project
Kruiningen, Van Leeuwenhoeklaan 8 appartementen
Kortgene, De Kroon op Kortgene

Project 'De Kroon op Kortgene'
Een gouden plek voor heel de familie

Plaats Kortgene
Prijs vanaf € 96.450,00
Bekijk project
Kortgene, De Kroon op Kortgene
Kruiningen, Veerhaven Fase 3

Nog enkele woningen beschikbaar! In de  derde fase mag Neeskens Makelaars u  14 prachtige ruime rijwoningen te koop aanbieden, dit verdeeld in een viertal blokken. Daarnaast worden er 15 kavels te koop aangeboden. Hiervan zijn er vier geschikt voor vrijstaande woningen en 11 voor twee-onder-een-kapwoningen.

Op elke kavel worden verschillende woontypes aangeboden. Zo zijn er drie verschillende vrijstaande woningen die voor de vrijstaande kavels geschikt zijn. Daarnaast zijn er 7 verschillende twee-onder-een-kapwoningen die gekozen kunnen worden.

De rijwoningen liggen aan de binnenkant van het nieuw te realiseren gebied, langs de Concordia tegenover de Hazenburg. Hiervoor komt een groenstrook, waardoor het uitzicht uit deze woningen zeer rustig wordt. De vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen kunnen worden gerealiseerd aan de rand van de Veerhaven en een aantal meer naar binnen geschoven. Deze woningen krijgen zo een prachtig uitzicht over de omliggende polder

Plaats Kruiningen
Prijs vanaf € 247.000,00
Bekijk project
Kruiningen, Veerhaven Fase 3
Kruiningen, 12 woningen Eindje de Rondte

Wij mogen u dit unieke project presenteren aan het Eindje de Rondte / Dirk Jan Blomstraat te Kruiningen. Duinstaete planontwikkeling B.V. heeft hier 6 royale eengezinswoningen en 6 levensloopwoningen ontwikkeld.  Dit project is uniek door een aanbod aan koopwoningen en huurwoningen in de vrije sector. De eengezinswoningen zijn royaal van opzet en hierin wordt een tweetal typen woningen aangeboden, namelijk een hoekwoning en een middenwoning. De woningen hebben allemaal een vaste trap naar de tweede verdieping, een achtertuin met berging en een vrij achterom. Bij de koopwoningen bestaat de mogelijkheid om optioneel een bijkeuken bij te bouwen. De levensloopwoningen hebben het gehele woonprogramma op de begane grond, zoals een slaapkamer, badkamer en berging. Doormiddel van een vaste trap bereikt u de eerste verdieping waar zich een royale zolder bevindt. Bij de koopwoningen bestaat de mogelijkheid om de eerste verdieping optioneel nog in te delen met een slaapkamer, hobbykamer en badkamer. De woningen worden gebouwd conform de laatste isolatie eisen en worden voorzien van enkele zonnepanelen. Het unieke van dit project is dat naar waarschijnlijkheid de bouw zal starten in het najaar 2017 (mits de benodigde toestemmingen en omgevingsvergunningen verleend zijn) en de oplevering naar waarschijnlijkheid in het tweede kwartaal van 2018 zal plaats vinden. 

Is uw interesse gewekt door dit prachtige project, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden verder met u door te spreken. 

Plaats Kruiningen
Bekijk project
Kruiningen, 12 woningen Eindje de Rondte
Yerseke, De Schelpjes

NOG SLECHTS EEN TE KOOP!

START BOUW MEDIO SEPTEMBER 2018!

OPEN MORGEN 26 JUNI 2018 VAN 11.00 UUR TOT 12.00 UUR. Locatie: kantoor Neeskens Makelaars Marijkelaan 2a Yerseke. 

Op een prachtige locatie, direct aan de Molenlaan / Breeweg, wordt een uniek plan ontwikkeld met nog nieuw te bouwen half vrijstaande dorpsvilla's. Eigenlijk is alles bijzonder en uniek aan deze woningen. De architect heeft geprobeerd om een robuuste, landelijke uitstraling te creëren. De woningen worden ruim van opzet en hebben een keur aan opties. Hierbij valt te denken aan een dakkapel en het aanbouwen van een tuinkamer, woonkeuken, garage of bijkeuken. De ontsluiting van de woningen wordt voor de meeste kavels gerealiseerd aan de achterzijde. Zo komt er een pad achter de woningen te liggen, waardoor u per auto toegang heeft tot uw kavel. De finishing touch is natuurlijk toch wel de rieten dakbedekking, wat enerzijds een rijk en luxueus gevoel geeft, maar anderzijds toch ook weer die landelijke uitstraling. De kavels variëren van ca. 286m2 tot ca. 414m2, waarbij de Gemeente Reimerswaal de mogelijkheid biedt om deze kavels uit te geven in erfpacht.

Plaats Yerseke
Prijs vanaf € 322.500,00
Bekijk project
Yerseke, De Schelpjes
Borssele, Stadshoek

Aan de rand van Borssele zijn we gestart met de verkoop van diverse nieuwbouwwoningen.
Zowel levensloopbestendig, twee-onder-een kap als vrijstaand komen aan bod.
Uiteraard voldoen deze woningen aan de nieuwste energienormen en hebben de meeste woningen vrij uitzicht tot aan de zeedijk.

Plaats Borssele
Prijs vanaf € 96.000,00
Bekijk project
Borssele, Stadshoek
Yerseke, Beatrix

START BOUW JULI 2018

Nieuwbouwproject Beatrix nu in verkoop!

Royaal wonen in hartje Yerseke? Beatrix biedt het! Het project bevat een viertal twee-onder-één-kapwoningen, 10 rijwoningen en 3 seniorenwoningen in het hartje van het dorp. Onder het fraaie uiterlijk schuilt een modern ontworpen woning, die wat betreft ruimte, comfort, zuinigheid en veiligheid helemaal voldoet aan de laatste normen en garant staat voor maximaal woonplezier, zowel binnen als buiten in de tuin. Zo zijn de woningen voorzien van vloerverwarming in iedere kamer, kunststofkozijnen en goten en uitstekende isolatie. Nog een voordeel: er zijn geen radiatoren aanwezig, waardoor  de kamers nog ruimer en praktischer zijn.

Plaats Yerseke
Bekijk project
Yerseke, Beatrix
Kruiningen, Veerhaven Parkkavels

Bent u op zoek naar een royale kavel waar u uw eigen woonwensen geheel uitgevoerd kunnen worden? Wij mogen u nu deze optie aanbieden in de punt van de Veerhaven. Veertien van deze parkkavels bieden u nu de mogelijkheid om naar uw droomwoning naar eigen smaak te bouwen.  Hierin wordt in grote mate vrijheid gegeven qua bouwstijl en materiaalkeuze.

De royale kavels bieden u verscheidenheid in grootte, variërend tussen de circa 750 m2 en 3.800 m2. De kavels vormen de toegang tot het verder gedeelte van de Veerhaven en zullen ruim worden opgesteld.

Informeer voor meer informatie via info@neeskens.com of 0113-573100.

Plaats Kruiningen
Prijs vanaf € 155.000,00
Bekijk project
Kruiningen, Veerhaven Parkkavels
Kapelle, Annie MG Schmidtsingel (2/1 kap)

De indeling:
Per woningtype is er een verschillende indeling, maar in hoofdlijnen zien we een prachtige begane grond plattegrond met royale hal, hoogwaardig villeroy en boch sanitair, ruime woonkamer aan de voorzijde, mogelijkheid voor fraaie woon/eet keuken aan achterzijde. De trap bevindt zich in het grootste woningtype in de hal, de andere woning heeft een trap, welke in de woonkamer is gesitueerd. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een dichte trap te maken met praktische bergkast. Optioneel bestaan de mogelijkheid om keuken uit te breiden met tuinkamer of bijkeuken. De achtergevel bestaat uit 2x dubbele openslaande tuindeuren. Via de keuken is ook inpandig de garage te bereiken. Deze garage is zeer royaal uitgevoerd, door de extra brede uitvoering is in-en uitstappen een stuk makkelijker geworden.

Plaats Kapelle
Bekijk project
Kapelle, Annie MG Schmidtsingel (2/1 kap)
Kruiningen, Voltalaan

In de nieuwbouwwijk plan Zandweg mogen wij u aanbieden. Een viertal prachtige twee-onder-een-kapwoningen op royale kavels grond. Tevens telt het plan twee royale hoekwoningen en een tussenwoning met topgevel. Het geheel is ruim opgezet en in het midden van het plan bevindt zich een ruime groenstrook. 

Plaats Kruiningen
Prijs vanaf € 179.000,00
Bekijk project
Kruiningen, Voltalaan
Kruiningen, Veerhaven Appartementen

Het is zover, de start verkoop van het tweede appartementencomplex aan de Veerhaven.  Deze appartementen bieden u heerlijk wonen in de rust van het omliggende landschap en het prachtige uitzicht over de Westerschelde.

 

Het complex bestaat uit 37 verschillende appartementen en penthouses, bestaande uit twaalf verschillende types. De prijzen beginnen bij €218.000,-  v.o.n. en eindigen op €1.355.000,- v.o.n. De oppervlaktes variëren tussen 91m2 en 459 m2, waardoor er voor ieder wat wils is.

 

Met minimaal twee slaapkamers, een ingerichte badkamer en een balkon op het zuiden heeft u hiermee een moderne en comfortabele woonruimte. Alle woningen beschikken over minimaal een garage met bergruimte in het souterrain.

 

Door de flexibele inrichtingsmogelijkheden kunt u hier uw droomhuis realiseren. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek op locatie om de kenmerken en mogelijkheden met u te bespreken!

Plaats Kruiningen
Prijs vanaf € 218.000,00
Bekijk project
Kruiningen, Veerhaven Appartementen
Kruiningen, Veerhaven Woon-/werkkavels

Project: Woon-werkkavels Veerhaven


Aan de Sluisweg in Kruiningen, bij de entree van het plan Veerhaven, komen zes woon-werkkavels.


Deze zijn bedoeld voor de bouw van bedrijfsgebouwen met bijbehorende bedrijfswoning. Hier kunnen op een aantrekkelijke plaats wonen en werken worden gecombineerd. De woon-werkkavels hebben een oppervlakte variërend van 1.500 tot 2.200 m2, maar in overleg zijn ook andere oppervlakten mogelijk.

Kavels
De woon-werkkavels worden bouwrijp geleverd en hebben reeds een onherroepelijke bestemming. De kavels zijn bij levering direct geschikt voor het bouwen van een woning met bedrijfsgebouw. Een snelle vestiging is dus mogelijk. De woon-werkkavels zijn naar eigen inzicht indeelbaar, aan de straatzijde voorzien van een hekwerk met daarin een draaipoort ter plaatse van de inrit op de door u gewenste plaats.

Bereikbaarheid
De woon-werkkavels zijn gelegen aan de entree van Kruiningen op slechts 5 autominuten van de op- en afritten van de A58 (nrs. 32 / 33). Met deze snelle verbindingen zijn steden als Goes, Middelburg, Vlissingen, Bergen op Zoom en zelfs Antwerpen binnen een half uur bereikbaar. Ook vanuit de omringende dorpen zijn de woon-werkkavels goed vind- en bereikbaar. Ook ligt er net buiten het dorp een treinstation Kruiningen-Yerseke met elk halfuur een verbinding richting Randstad of Vlissingen

Plaats Kruiningen
Prijs vanaf € 187.500,00
Bekijk project
Kruiningen, Veerhaven Woon-/werkkavels
1 | 2