Opvallen met uw woning?

1032143_Promotie-woning-van-de-maand.jpg

Maak kennis met ons uitgebreide promotie aanbod.

Promotiepakket

1031079_Promotie-website.jpg

Een unieke verkoopstimulans is ons uitgebreide promotiepakket. Door inzet van een doordachte mix van marketingmiddelen worden de verkoopkansen van uw huis aanzienlijk vergroot. Nieuwsgierig geworden naar deze fantastische mix?

Lees meer

Woonspecial

1031080_Stap-1.jpg

Bij Neeskens Makelaars willen we duidelijk anders zijn. Daarom bieden wij onze klanten een eigen presentatie mogelijkheid die met kop en schouders uitsteekt boven de andere media. Onze eigen stijlvolle krant heeft een enorm bereik! 

Lees meer

Adverteren

1031924_1033374_Facebook.jpg

De slogan 'Adverteren doet verkopen' gaat al generaties mee. Adverteren doen we nog steeds, al zijn de manieren van adverteren veranderd. Neeskens Makelaars investeert voor u als (ver)koper in alle mogelijke, doeltreffende, advertentiemogeljkheden. Waarbij social media een grote rol speelt. 

Lees meer

Woning van de maand

1031925_woningvandemaand.jpg

Als extra promotie biedt Neeskens Makelaars u de mogelijkheden om uw woning te promoten als woning van de maand. Een maand lang staat alle aandacht op uw woning gevestigd en wordt hij op allerlei wijzen uitgelicht. Via social media, op internet en in onze krant. Overal is uw woning te vinden. 

lees meer