MEDEWERKERS

1115931_Banner.jpg

Maak kennis met ons team!

Wilco Neeskens

1116362_Wilco.jpg

Register makelaar/taxateur - eigenaar

Inmiddels ben ik bijna 20 jaar actief als gecertificeerd makelaar, waarvan 14 jaar als (assistent) makelaar en sinds 2006 als eigenaar van Neeskens Makelaars.  Ik heb mijn opleiding (VWO) gevolgd op het Calvijn College in Goes, daarna 2 jaar Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vervolgens heb ik alle opleidingen voor gecertificeerd makelaar via VBO en SVM gevolgd en behaald. Binnen mijn bedrijf heb ik een professioneel team van vastgoedspecialisten en assistent-makelaars en samen bedienen wij een groot deel van de bestaande woningmarkt en nieuwbouwmarkt in Zeeland. Helaas blijft er weinig tijd over voor hobby’s, ik lees graag een goed boek en houd van een goed glas wijn. In de winter trek ik met mijn gezin naar de Alpen voor een echte familievakantie en ’s zomers ben ik regelmatig met vrouw en kinderen op het water te vinden.

LinkedIN 
Facebook

Martin van Ieperen

1116363_Martin.jpg

Register makelaar/taxateur - eigenaar

Als gecertificeerd makelaar/taxateur en mede-eigenaar van Neeskens Makelaars heb ik mede aan de basis gestaan van de groei van ons makelaarskantoor. Sinds 2002 ben ik aan Neeskens Makelaars verbonden en in de loop der jaren heb ik diverse studieprojecten afgerond om de certificering van makelaar/taxateur af te ronden. Vanaf medio 2013 ben ik vestigingsdirecteur van onze prachtige locatie in Goes. Hier kunt u voor zowel aan-/ en verkoop van uw woning en bedrijfspand, als voor de verkoop van nieuwbouwprojecten en recreatiewoningen bij ons terecht. Met een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid zal ik mij ten volle inspannen om de samenwerking met u tot een succes te doen leiden. Ik ontmoet u graag!

LinkedIN

Henri Butijn

1116364_Henri.jpg

Register makelaar/taxateur - eigenaar

Met veel enthousiasme en passie ben ik als gecertificeerd makelaar-taxateur en eigenaar werkzaam binnen ons bedrijf. Na mij opleiding economie ben ik sinds 2006 actief bij Neeskens Makelaars. Met veel plezier stuur ik onze prachtige vestiging Yerseke en Tholen aan. Vanwaar uit wij u graag van dienst zijn bij de verkoop van uw woning, beleggingsobject, nieuwbouwproject, taxatie van uw woning of een advies over uw vastgoed in geheel Zeeland! Mijn hobby is mijn werk! Maar in de schaarse vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin en houd ik erg van skiën. Graag laat ik u kennismaken met onze actieve werkwijze die duidelijk en anders is!

LinkedIN

Wilmar van Haaften

1116365_Wilmar.jpg

Register makelaar/taxateur - Vestiging Yerseke en regio Tholen

Met veel plezier en enthousiasme ben ik werkzaam als certificeert makelaar/ taxateur bij Neeskens Makelaars. Het omgaan met mensen, het adviseren van klanten en het interpreteren van een dynamische markt inspireert en motiveert mij.

Graag ben ik u van dienst en help ik u met het formuleren van een huisvestingsadvies dat bij u past. Voor alle activiteiten met betrekking tot de aankoop,verkoop en het taxeren van een woning (op Tholen) ben ik uw aanspreekpunt bij Neeskens Makelaars. Samen met u komen wij tot een succes!

LinkedIN

Wichard Dekker

1031066_Wichard.jpg

Assistent makelaar 

Na het behalen van mijn diploma junior accountmanager (commerciële economie), ben ik sinds januari 2017 met veel enthousiasme werkzaam bij Neeskens Makelaars als assistent makelaar. Om u nog beter van dienst te zijn volg ik de avondopleiding tot makelaar.

Naast de activiteiten in de regio Zuid-Beveland en Noord-Beveland sta ik ook op Walcheren voor u klaar. Veranderen uw woonwensen? Wij zijn de hele dag voor u bereikbaar, of laat het mij persoonlijk weten!

Graag maak ik met u een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning!

LinkedIn

Arminda Vermeulen

1116361_Arminda.jpg

PR Medewerker & Fotograaf

In september 2013 heb ik mijn opleiding HBO Communicatie succesvol afgerond. Sinds november 2013 ben ik werkzaam als PR medewerker en fotograaf bij Neeskens Makelaars. Een afwisselende baan waarbij ik veel onderweg ben en veel mensen ontmoet. Als PR medewerker ben ik er verantwoordelijk voor om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Niet alleen door de juiste foto’s te maken, maar ook door een mooie presentatie op de website met een aansprekende tekst. Alles draait om een zo vlot mogelijke verkoop van uw woning en daarbij ben ik u graag van dienst! Om u nog beter van dienst te zijn heb ik de VBO-opleiding voor makelaars gevolgd en het theoretische gedeelte met succes afgerond.

LinkedIN

Lizette van den Doel

1031062_Lizette.jpg

Assistent makelaar

Ik werk bij Neeskens Makelaars als secretaresse en assistent makelaar. Samen met mijn collega's Johanna, Erika en Ankie ben ik één van de eerste aanspreekpunten van het kantoor. Ik heb als vooropleiding de Havo gedaan en heb op het Hoornbeeck College de opleiding secretaresse en directie-secretaresse gevolgd. Vanaf september 2010 maak ik deel uit van het team van Neeskens Makelaars. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, heb ik samen met mijn andere collega’s de opleiding voor makelaar gevolgd. Het theoretische gedeelte heb ik inmiddels volledig behaald. 

Erika Jansen

1116367_Erika.jpg

Assistent makelaar

Na het behalen van mijn diploma Directiesecretaresse/Management-Assistent ben ik sinds juli 2014 met veel enthousiasme werkzaam bij Neeskens Makelaars als assistent makelaar. Zo zorg ik ervoor dat uw woning goed wordt gepresenteerd op internet, maak ik overeenkomsten en daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt op kantoor in Goes. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn volg ik de VBO-opleiding voor makelaar. Wat kan ik voor u betekenen?

Ankie Vermerris

1116368_Ankie.jpg

Assistent makelaar

Sinds het behalen van mijn diploma directiesecretaresse in 2007 ben ik werkzaam bij Neeskens Makelaars. Ik heb de theorie VBO-opleiding voor makelaar succesvol afgerond zodat ik u nog beter van dienst kan zijn. Ik volg met u het hele proces van de verkoop van uw woning. Vanaf het eerste belletje tot en met de sleuteloverdracht van de woning. Zo maak ik de overeenkomsten en presenteer ik uw woning, zowel op internet als in de brochure. Heerlijk afwisselend werk wat ik met veel plezier uitvoer. 

Sinds de geboorte van onze lieve zoons werk ik parttime en sta ik twee dagen in de week voor u klaar. Wanneer kan ik uw belletje verwachten?

Heidi Lindhout

1033804_Heidi.jpg

Assistent Makelaar

De uitdaging van het vak, de afwisseling in de activiteiten en de omgang met mensen zorgen ervoor dat ik met plezier bij Neeskens Makelaars werk. Als assistent makelaar ben ik uw aanspreekpunt aan de telefoon en verzorg ik de administratieve en commerciële werkzaamheden. Om u op een professionele wijze van dienst te kunnen zijn volg ik de VBO-opleiding voor makelaar. Kortom, ik zorg er voor dat u als klant ervaart, dat de (ver)koop van de woning een mooie en belangrijke mijlpaal is in uw leven.

Reinier de Waal

1031067_Reinier.jpg

Assistent makelaar - Vakantiekracht

Op dit moment volg ik de opleiding Junior Accountmanager aan het Hoornbeeck College en ben ik op zaterdag en in de vakantie werkzaam bij Neeskens Makelaars. Ook hoop ik hier mijn afstudeerstage te doen, om uiteindelijk mijn doel te bereiken: makelaar worden bij Neeskens Makelaars!

Als u mij tegenkomt, zult u vast merken dat ik met enthousiasme en passie mijn werk doe en dat ik u graag te woord sta. Indien u mij nodig heeft, sta ik altijd voor u klaar en kunt u mij te allen tijde om hulp vragen! Mijn missie: u honderd procent tevreden stellen, over ons makelaarskantoor en ons werk.